Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sign up to our newsletter

Tableau

Business Intelligence ja toimitusketjun visualisointi ovat tärkeä osa Optilonin toimintaa. Tällä alueella yhteistyökumppanimme on Tableau.

Tärkeänä osana kaikkia projektejamme on tulosten ja vaikutusten selventäminen helposti, intuitiivisesti ja tehokkaasti sekä logistiikasta, että suunnittelusta vastaaville, johtajille, että muille joita asia organisaatiossa koskee.

Onnistuneen lopputuloksen kannalta on tärkeää, että tulokset jaetaan organisaatiossa. Mielestämme Business Intelligence ja toimitusketjun visualisointi tuovat tärkeää tietoa yrityksen kokonaistilanteesta. Siksi toimitusketjun visualisointi ja BI ovat tärkeänä osana kaikissa projekteissamme.

Kehityssuuntia BI:ssä (Business Intelligence)

Maailman johtava IT-alan tutkimus- ja neuvonantajayritys Gartner nostaa tulevaisuuden analysoinnin BI:n avulla tärkeäksi osa-alueeksi. Heidän mukaansa saatavissa olevan historiallisen datan avulla tulevaisuutta ennustavilla on yli kaksinkertaiset mahdollisuudet päihittää kilpailijansa. Tämä on tietysti Optilonin kannalta mukava kuulla, sillä tarkoituksenamme on auttaa asiakkaitamme juuri suunnittelun parantamisessa ja tulevaisuuden ennustamisessa. Kaksi muuta Gartnerin painottamaa kehityssuuntaa ovat Big Data ja In-Memory-analyysi, jotka koemme myös erittäin tärkeiksi asiakkaillemme. Jotta asiakkaamme voisivat hyödyntää optimointityökalujemme tuottamaa informaatiota nopeasti, yksinkertaisesti ja taloudellisesti, ladataan tiedot samaan tietokantaan.

(Saadaksesi enemmän tietoa Gartnerin kehityssuunnista ja viimeisimmistä raporteista katso www.gartner.com/technology/research)

Optilon on valinnut Tableaun kanssa työskentelyn

Optilon projektien toiveiden ja tarpeiden täyttämiseksi olemme valinneet Tableaun yhteistyökumppaniksemme. Heidän tarjoamansa joustavat tuotteet on suunniteltu visualisoimaan eri tyyppisiä, suuria tietomääriä.

Gartnerin arvion mukaan Tableau on johtava toimija alallaan, ja heidän BI-tuotteensa ovat vahvimpien joukossa. Tableau Desktop rakentuu mullistavalle Stanford Universityn teknologialle, joka mahdollistaa tiedon analysoinnin drag and drop tekniikalla.

Saat yhteyden tietolähteisiin muutamalla klikkauksella ja voit muutamalla lisäklikkauksella visualisoida ja luoda interaktiivisia välinepaneeleita. Tableaun taustalla on useiden vuosien tutkimustyö, jonka tuloksena on kehitetty ihmisen luontaista visuaalisen ajattelun kykyä tukeva järjestelmä, jolla on mahdollista luoda tyylikkäitä ja informatiivisia visualisointeja tiedosta. Tableaun käyttäminen on helppoa. Jos olet käyttänyt Exceliä, voit oppia myös tämän ohjelmiston käytön ja saada hyviä tuloksia pienellä vaivalla. Lisäksi Tableau on usein nykyisiä BI-ratkaisuja nopeampi.

Miksi Tableau?

  • Nopeampi, yksinkertaisempi tietojenkäsittely – Työskenteletkö suurten tietomäärien parissa? Tableau toimii kaiken kokoisilla tietokannoilla muutamissa sekunneissa.
  • Hyvin yksinkertainen käyttää – Intuitiivinen drag and drop – työkalu, joka näyttää tietoa reaaliajassa.
  • Älykkäät, käytännölliset ja kauniit työskentelyruudut – Yhdistä useita selvityksiä ja näkymiä live-tietokantaan käyttäjäkohtaisilla työskentelyruuduilla joko vain itseäsi tai myös kollegojasi varten.
  • Suora yhdistäminen – voit yhdistää Tableaun yksinkertaisesti suoraan tietokantaan ja aloittaa sen käytön heti. Tableau ei vaadi etukäteisvalmisteluja, kuten Universum tai Kuber.

39000

Tableau:lla on enemmän kuin 39000 asiakasta maailmanlaajuisesti.

Ja yli 90% uusii lisenssinsä vuosittain

1

Se kestää vain 1 klikkauksella rakentaa kartan Tableau.

Kokeile Tableaun käyttöä 14 päivän ajan!

Ota yhteyttä Optilonin myyntipäällikköön Jens Stenquistiin
+46 709 379 285 tai jens.stenquist@optilon.se (ruotsi/englanti).

Jaa