Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sign up to our newsletter

Infor

Infor on kolmanneksi suurin yrityssovellusten ja -palveluiden tarjoaja. Yritys auttaa 70 000 asiakasta 194 maassa kehittämään toimintaansa, ohjaamaan kasvua ja sopeutumaan nopeasti liiketoimintavaatimusten muutoksiin. Infor tarjoaa syväluotaavia, toimialakohtaisia nopeiksi suunniteltuja sovelluksia ja ratkaisuja. Se käyttää teknologiaa, joka tarjoaa asiakkaalle erinomaisen käyttökokemuksen ja joustavat toimintavaihtoehdot, jotka antavat asiakkaille mahdollisuuden pyörittää liiketoimintaansa pilvipalvelussa, asennettuna omille servereille, tai molemmissa.

M3 Supply Management -ratkaisu on suunniteltu parantamaan näkyvyyttä ja kehittämään materiaalin virtausta toimitusketjussa ohjaamalla suunnittelua, aikataulutusta, hankintoja ja optimaalisten palvelutasojen ja maksimaalisen tuottavuuden toteutumista.

M3 Supply Chain selviytyy yhtä helposti yhä monimutkaisempien toimitusketjujen kokoonpanosta, kuin yksinkertaisten liiketapahtumien suurista määristä. Tämä tapahtuu käyttämällä joustavia työvälineitä jotka auttavat strategista päätöksentekoa ja toimivaa ohjausta. M3 Supply Chain -suunnittelusovellus sisältää Edistyneen tuotantosuunnittelun, Multi-site suunnittelun, Logistiikkasuunnittelun, Kenttäsuunnittelun ja Kysyntäsuunnittelun.

Lisätietoa Inforista ja M3 Supply Chain Planning Applications:ista löytyy sivulta www.infor.com.

Haluatko tietää enemmän yhteistyöstämme Inforin kanssa?

Ota yhteyttä Optilonin myyntipäällikköön Jens Stenquistiin
+46 709 379 285 tai jens.stenquist@optilon.se (ruotsi/englanti).

Jaa