Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sign up to our newsletter

BOARD International

BOARD International on kansainvälinen vuonna 1994 perustettu ohjelmistotoimittaja. Sen pääkonttorit sijaitsevat Chiassossa (Sveitsissä) ja Bostonissa (MA).

BOARD is the #1 decision-making platform for organizations of any size. Founded in 1994, BOARD International has enabled more than 3000 companies worldwide to rapidly deploy Business Intelligence, Corporate Performance Management and Predictive Analytics applications on a single unified and programming-free platform.

BOARD on johtava päätöksentekoalusta kaikenkokoisille organisaatioille. Vuonna 1994 perustettu BOARD International on tarjonnut yli 3 000 yritykselle mahdollisuuden hyödyntää Business Intelligence-, Corporate Performance Management- ja Predictive Analytics -sovelluksia yhdellä yhtenäisellä alustalla, joka ei vaadi erillistä ohjelmointia.

BOARD-alusta antaa yrityksille mahdollisuuden yksittäiseen, tarkkaan ja kattavaan kuvaan yrityksen tiedoista ja täyden suorituskyvyn hallinnan koko organisaatiossa strategisesta muotoilusta operatiiviseen toimintaan. Ohjelmointivapaan käytön ansiosta maailmanlaajuiset yritykset, kuten H&M, KPMG, DHL, Mitsubishi, NEC, Puma, Rolls-Royce, Siemens ja Toyota ovat nopeasti ottaneet käyttöön päätöksentekoratkaisuja vain murto-osalla perinteisiin ratkaisuihin liittyvistä kustannuksista ja ajasta.

Chiassossa, Sveitsissä ja Bostonissa, Massachusettsissa pääkonttoriaan pitävällä BOARD Internationalilla on 21 toimistoa ympäri maailmaa ja maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkosto. BOARD on otettu käyttöön yli 100 maassa. www.board.com

Lue lisää Optilonin X-konseptista Logistiikkaketjun visualisointi.

3000

BOARDilla on yli 3 000 asiakasta maailmanlaajuisesti.

PoC-vaiheessa BOARD voittaa 95 % ohjelmistovalinnoista.

1

BOARD on ainoa ohjelmistoalusta, joka yhdistää Business Intelligence-, Performance Management- ja Analytics-ratkaisut yhteen tuotteeseen.

Haluatko tietää enemmän Optilonin yhteistyöstä BOARD Internationalin kanssa?

Ota yhteyttä Anders Remnebäckiin Application Board Director +46 709 379 282 tai anders.remneback@optilon.se (ruotsi/englanti).

Jaa