Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sign up to our newsletter

Yhteistyökumppanit

Optilonin huolella valitut yhteistyökumppanit edustavat maailman parhaita logistiikkasovellusten uudistajia ja kehittäjiä.

Tiiviillä yhteistyöllä takaamme, että ratkaisusi toteutetaan, niitä seurataan, tuetaan ja kehitetään. Tämän kaiken mahdollistaa Optilon Application Board, jonka avulla varmistamme, että teemme yhteistyötä alan ehdottoman parhaimmiston kanssa. Optilon Application Board:illa on myös keskeinen rooli kehittäessämme kumppaneidemme toimintaa asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

Kumppanimme:

BOARD International

BOARD International has enabled over 3000 companies to deploy Business Intelligence, Corporate Performance Management and Predictive Analytics applications.

Infor

Infor on eräs Optilonin yhteistyökumppaneista. Kyseessä on kolmanneksi suurin toimialakohtaisten yrityssovellusten kehittäjä.

Tableau

Business Intelligence ja toimitusketjun visualisointi ovat tärkeä osa Optilonin toimintaa. Tällä alueella yhteistyökumppanimme on Tableau.

PLANNET

PLANNET on johtava ohjelmistoratkaisujen toimittaja, joka keskittyy kehittyneiden tuotantosuunnitelmien toimittamiseen.

ToolsGroup

ToolsGroupin SO99+ on ennustamisen ja varasto-optimoinnin johtava tuote.

InSync

Tarjoamme markkinoiden johtavia ratkaisuja toimitusketjun suunnittelussa, tehdassuunnittelussa, kokonaissuunnittelussa perustuen InSync iPlanner:iin.

LLamasoft

Optilonin toimitusketjuanalyysipalvelut perustuvat LLamasoftin ratkaisuihin. LLamasoft on verkosto-optimoinnin johtava ohjelmistokehittäjä.

Optilon Application Board

Hyviä sovelluksia voivat kehittää monet, mutta vain yksi voi olla alansa paras. Tästä syystä aloitimme Optilon Application Board -kumppanuusohjelmamme, jonka kautta teemme yhteistyötä ohjelmistokehittäjien kanssa sen sijaan, että kehittäisimme työvälineemme itse. Kumppanimme voivat siis käyttää aikansa teknologisen potentiaalinsa hyödyntämiseen, kun me keskitymme löytämään parhaan ratkaisun asiakkaallemme ja sinä voit suunnata voimasi yrityksesi toimitusketjun optimoimiseen.

Optilon Application Board -ohjelman avulla varmistamme tarjoamamme logistiikkaratkaisujen ja -sovellusten laadun ja pitkän tähtäimen kehityksen. Kumppanuusohjelmamme tarkoituksena on ohjelmistokehittäjiemme laadun varmistus ja arviointi.

Sovellusten toiminnallisuus, käyttäjäystävällisyys ja kyky tukea valittuja suunnitteluprosesseja arvioidaan prosessin ja logistiikan sujuvuusnäkökulmasta. Teknisestä näkökulmasta taas arvioidaan valitun tekniikan uudenaikaisuus; tietokanta, toimeksiantaja, palvelin, ohjelmointikieli, integrointi ERP- järjestelmään ym.

Ohjelmistokehittäjä arvioidaan myös taloudellisesta näkökulmasta; pitkän tähtäimen elinkelpoisuus, tunnetut suosittelijat ja omistussuhteet. Lyhyen- ja pitkän tähtäimen kehityssuunnitelmat ja asiakkaalle sopivien ratkaisujen mahdollisuus tutkitaan myöskin.

Uskomme tarkkaan alkuarvioon ja pitkään yhteistyöhön perustuvaan kumppanuuteen. Optilonin kumppanuusohjelman kautta asiakkaillemme tarjotaan maailman johtavat toimitusketjusovellukset, jotka luovat edellytykset ensiluokkaisille toimitusketjuratkaisuille, jotka taas puolestaan kasvattavat liiketoiminnan arvoa.

Haluatko tietää enemmän yhteistyökumppaneistamme tai Optilon Application Board -ohjelmasta?

Ota yhteyttä Anders Remnebäckiin Application Board Director +46 709 379 282 tai anders.remneback@optilon.se (ruotsi/englanti).

Jaa