Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sign up to our newsletter

Tietoa meistä

Optilon auttaa tehostamaan yrityksesi liiketoimintaa logistiikkaoptimoinnin avulla. Optilon tarjoaa logistiikkaoptimointia sekä konsultointia johtavien toimitusketjusovellusten avustamana.

Kokeneet logistiikkakonsultit perustivat Optilonin Ruotsissa vuonna 2005. Nykyään Optilon toimii kaikissa Pohjoismaissa, meillä on toimipisteitä niin Ruotsissa, Tanskassa kuin Suomessakin. Yksi Optilonin tavoitteista alusta alkaen on ollut työskennellä markkinoiden parhaiden ratkaisujen parissa. Optilon on täysin riippumaton sovellustentarjoajista. Emme itse kehitä sovelluksia ja emme myöskään ole riippuvaisia tietyistä ohjelmistontarjoajista.

Varmistaaksemme sen, että käytämme parasta mahdollista teknologiaa osana ratkaisujamme, Optilon Application Board arvioi jatkuvasti eri toimitusketjusovelluksia maailmaanlaajuisesti. Näin ollen paras mahdollinen teknologia optimointiin ja toimitusketjun hallintaan on asiakkaidemme käytettävissä.

Alan kokemus on tärkeä osa Optilonia. Kaikki konsulttimme ovat erikoistuneet toimitusketjuanalyysiin, palvelutason optimointiin ja toimitusketjusuunnitteluun. Panostamme asiakkaidemme liiketoiminnan parantaminen kovalla työllä, vankalla kokemuksella, analyyttisillä taidoilla sekä hyvällä yhteistyöllä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa optimoimme heidän toimitusketjunsa sähköisessä kaupankäynnissä, tuotteiden valmistuksessa sekä vähittäis- ja tukkumyynnissä.

Vuosien varrella Optilonilla on ollut yli 500 hanketta. Ratkaisujemme avulla on saatu aikaan mittavia tuloksia, modernin teknologian sekä optimoinnin avulla. Samalla kokemuksemme alalla on karttunut entisestään.

Optilonin tavoitteena on, että kaikki toimeksiantajat ovat puolen vuoden kuluessa projektin päättymisestä suosittelija-asiakkaita.

Katso videomme Optilon – Logistiikkaketjun optimointi

Optilonin tavoitteena on toimia riippumattomana parhaiden sovellusten ja ratkaisujen toimittajana logistiikkaoptimoinnin saralla. Oletko kiinnostunut kuulemaan meistä lisää, tietämään tarkemmin mitä teemme ja mikä tekee meistä markkinoilla ainutlaatuisen? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Katso myös video ”Optilon – Logiistiikkaketjun optimointi”.

Korkein luottokelpoisuus

Optilon AB on ollut helmikuusta 2008 lähtien UC AB:n mukaan korkeimman luottokelpoisuuden omaava yritys. Tämä tarkoittaa, että UC AB:n mukaan liiketoiminta Optilon AB:n kanssa on erittäin riskitöntä. UC Riskiluokitus arvioi yrityksiä asteikolla 1-5, jossa 5 tarkoittaa pienintä mahdollista riskiä. Optilonin riskiarvosana on 5. UC AB:lla on pitkäaikainen kokemus pisteytysmallien kehittämisestä ja käytettävät tilastolliset menetelmät ovat yleisesti hyväksyttyjä ja ne ovat kansainvälisesti mitattuna hyvin tarkkoja.

Vuonna 2012 Optilonin riskiennuste laski edelleen 0,01 prosenttiin, mikä on pienin mahdollinen arvo. Tämä tarkoittaa, että Optilon on alansa parhaiten hoidettuja yrityksiä ja kuuluu turvallisimpiin yrityksiin Ruotsissa.

Haluatko tietää enemmän meistä ja ainutlaatuisista tarjouksistamme?

Ota yhteyttä Optilonin myyntipäällikköön Jens Stenquistiin
+46 709 379 285 tai jens.stenquist@optilon.se (ruotsi/englanti).

Jaa