Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sign up to our newsletter

Jälkimyynti ja varaosakeskukset

Varaosien korkean palvelutason (täyttöaste) saavuttaminen jälkimarkkinoilla on tärkeää, mutta haastavaa. Tärkeää siksi, että useimmissa yrityksissä varaosamyynnillä on suuri vaikutus yrityksen tuottoihin, ja haastavaa siksi, että useimmat varastonohjaussysteemit eivät kykene käsittelemään joko slow movereita tai monimutkaista monen tason varastostruktuuria (multi-echelon optimization) riittävän hyvin. Näin ollen optimaalisia palvelutasoja ei voida saavuttaa.

Optilonin ratkaisut sopivat erinomaisesti juuri tämänkaltaisiin monimutkaisiin ympäristöihin. Moniulotteisilla kysyntämalleilla on poikkeuksellinen kyky mallintaa ajoittaista kysyntää (slow movers) ja ne mahdollistavat vakaiden, luotettavien ja korkeiden palvelutasojen tarjonnan. Jälkimarkkina-asiakkaamme saavuttavatkin rutiininomaisesti korkeat palvelutasot.

Käyttämämme teknologia sisältää tehokkaita suunnittelumalleja, jotka käsittelevät sisäisiä ja ulkoisia tekijöitä kuten kausittaisia kysyntärakenteita, lanseerausennusteita, tuotemuutoksia, tuottoja ja tuotevaihtoa. Edistyneet varasto-optimointialgoritmit mahdollistavat hyvän asiakaspalvelun jopa monimutkaisessa ja monitasoisessa multi echelon -verkoissa. Tekniikka on suunniteltu siten, että suuria tietomääriä ja satojentuhansien tuotteiden varastonimikkeiden yhdistelmiä pystytään käsittelemään nopeasti ja tehokkaasti automatisoinnin avulla. Ainutlaatuinen täydennyslogiikka mahdollistaa niin sanotun ”bull whip”-efektin (myös ns. Forrester effect) minimoinnin tehokkaasti. Lisäksi käsitellään Vendor Managed Inventorya (VMI), jatkuvaa täyttösuunnittelua, eräkoko-optimointia ja niin sanottua ”stagingia” (oikean tason varastointia toimitusketjussa).

Jos haluat lisätietoa, katso yhteenveto palvelutason optimoinnista.

Haluatko tietää lisää jälkimarkkinapalveluistamme?

Ota yhteyttä Optilonin myyntipäällikköön Jens Stenquistiin
+46 709 379 285 tai jens.stenquist@optilon.se (ruotsi/englanti).

Jaa