Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sign up to our newsletter

Elintarvikeala

Optilon on työskennellyt useiden Pohjoismaiden suurimpien elintarvikealan yritysten kanssa, joten meillä on vahva näkemys siitä, kuinka yrityksen suunnitteluprosessit saadaan parhaalla tavalla rakennettua.

Elintarvikealan kilpailu on kova. Päätöksentekoprosessi kampanjoiden sekä kaupan omien tuotteiden ja itsenäisten brändien välillä vaatii jatkuvaa huomiota. Selkeät sesonkituotteet, tuotteiden lyhyt säilyvyys ja oikeanlaisen tuotevalikoiman löytäminen edellyttävät optimaalisten ratkaisujen käyttämistä, jotta hyvä kilpailukyky säilyy huolimatta siitä, että marginaalit ovat alalla jatkuvan paineen alla.

Me Optilonilla autamme sinua ja yritystäsi löytämään tasapainon kysynnän ja tarjonnan välille. Meidän avulla saat suoraviivaisemman suunnitteluprosessin, ja sopivien IT-työkalujen avulla mahdollistamme skenaariolähtöisten Sales & Operations Planning (S&OP) prosessin. Autamme sinua löytämään oikean tuotevalikoiman ja optimoimaan tuotantoa samalla kun varmistamme palvelutavoitteiden saavuttamisen mahdollisimman pienellä varastoinvestoinnilla.

Käytämme työssämme ainutlaatuista palvelutason optimoinniksi kutsuttua menetelmää, joka mukautuu kysynnän muutoksiin aivan eri tavalla kuin perinteiset kysynnän ennustamismenetelmät. Prosessi on pitkälle automatisoitu, eli se sopii erinomaisesti aloille, joilla sesonkituotteiden ja kampanjoiden vaihtelu on suurta. Saat arvion tuotevaraston suuruudesta, joka takaa tuotteiden saatavuuden kaikkina aikoina pienimmillä mahdollisilla kuluilla tuotteiden kestoa uhraamatta. Kaiken kaikkiaan ratkaisumme kasvattaa yrityksesi voittomarginaalia.

Samalla kun keskityt myynnin kasvattamiseen, me tuotamme sinulle dataa eri kampanjatyypeistä, kuten alennuksista tai mainoskampanjoista, joiden avulla saat kasvatettua myyntiä entisestään. Meidän avullamme saat tietää miten näitä kampanjatyyppejä kannattaisi jatkossa yhdistellä, myynnin kasvun edistämiseksi.

Katso lisätietoja myynti- ja liiketoimintasuunnitelmaprosessin sekä palvelutason optimointi- kohdista.

Haluatko tietää enemmän meidän palveluista elintarvikeyrityksille?

Ota yhteyttä Optilonin myyntipäällikköön Jens Stenquistiin
+46 709 379 285 tai jens.stenquist@optilon.se (ruotsi/englanti).

Jaa