Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sign up to our newsletter

Logistiikkaketjun visualisointi

Logistiikkaketjun visualisointi tarkoittaa yksinkertaista, intuitiivista ja tehokasta tapaa analyysitulosten esittämiseen. Siitä syystä se on tärkeä osa kaikkia projektejamme.

Optilon offer Supply Chain VisualizationOnko nykyisen logistiikkaketjusi toimitusten, resurssitarpeiden ja puutteiden selkeä esittäminen hankalaa? Onko kysynnän ja tarjonnan ennakoiminen enemmän kuin haastavaa? Logistiikkaketjun visualisointi vastaa näihin tarpeisiin.

Logistiikkaketjuprosessiin kuuluu luonnollisesti useita eri toimintoja organisaation sisällä. Tästä syystä kaikkien osapuolten on vaikea ymmärtää erilaisten muutosten aiheuttamia haasteita. Jos kaikki osapuolet ymmärtävät, missä ongelma on, ei ratkaisu ole kaukana. Logistiikkaketjun visualisointi auttaa kaikkia osapuolia ymmärtämään nykyisen logistiikkaketjun rakennetta ja mahdollisten tulevien muutosten vaikutusta.

Logistiikkaketjun visualisointi on osa kaikkia Optilonin projekteja, minkä ansioista olemmekin vuosien varrella keränneet runsaasti kokemusta aiheesta. Aiheeseen liittyen on kaksi tärkeää kysymystä: kuinka voimme yksikertaisimmin luoda raportteja ja visualisoida tuloksia ilman IT-osaston käyttöä? Kuinka voimme luoda integroidun alustan, josta löytyy kaikki tarpeellinen tieto?

Optilonin tuottama logistiikkaketjun visualisointi on helposti lähestyttävää, ymmärrettävää ja mielenkiintoisesti esitettyä dataa. Muutaman klikkauksen avulla voit linkittää erilaisia tietolähteitä ja voit jopa rakentaa interaktiivisia raportteja. Meille on tärkeää, että käyttäjänä voit itse räätälöidä raporttisi ja muut esitysmateriaalisi ilman erillistä IT-ammattilaisten tukea.

Työn nopeuttamiseksi ja riskien minimoimiseksi Optilon on kehittänyt ratkaisun nimeltä OIL (Optilon Integration Layer). OIL on tekninen alusta, joka integroi helposti useita tietolähteitä, kuten esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmän ja tietovaraston, standardoitujen integroitujen rajapintojen avulla.

Haluatko kuulla lisää logistiikkaketjun visualisoinnista?

Ota yhteyttä Anders Remnebäckiin Application Board Director +46 709 379 282 tai anders.remneback@optilon.se (ruotsi/englanti).

Jaa