Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sign up to our newsletter

Palvelumme

Optilon auttaa suunnittelemaan yrityksen tuotteiden ja artikkelien tarjonnan. Meillä on kattavia ratkaisuja, jotka tarjoavat avun kaikkiin haasteisiisi. Jaamme tarjontamme kuuteen osa-alueeseen, joista voit lukea tarkemmin alla.

Optilon offer

Optilon – Supply Chain Planning

Supply Chain Planning

Supply Chain Planning keskittyy yhden toteuttamiskelpoisen tuotantosuunnitelman tekemiseen tarkastelemalla prioriteetteja, sääntöjä ja rajoitteita.

Optilon – Supply Chain Visualization

Logistiikkaketjun visualisointi

Projektiemme kokonaisvaltaisen onnistumisen kannalta on tärkeää, että optimoinnin ja analysoinnin tulokset esitetään mahdollisimman selkeästi. Siksi logistiikkaketjun visualisointi on tärkeä osa kaikkia projektejamme.

Optilon – Serviceoptimering

Palvelutason optimointi (Service Optimization)

Palvelutason optimointi auttaa sinua tekemään vähemmällä enemmän. Kysynnän ja tarjonnan ennusteilla ja samanaikaisella optimaalisen varastotason määrittämisellä saavutat taatun saatavuuden pienimmillä mahdollisilla kustannuksilla.

Advanced Analytics

Kehittynyt analytiikka

Miksi toimitusketjun pitäisi perustua kehittyneeseen analytiikkaan (advanced analytics)? Lue lisää.

Optilon – Supply Chain Design

Supply Chain Design

Toimitusketjuanalyysin tavoitteena on ymmärtää ja analysoida nykyinen tuotantoketju sekä arvioida mahdolliset tulevaisuuden vaihtoehdot, jolla toimitusketjullesi voidaan luoda optimaalinen rakenne.

Optilon – Operationella Strategier

Operatiiviset strategiat

Operatiivinen strategia määrittelee logistiikkaketjun strategiset tavoitteet sopivin mittarein niin, että strategiat ja suuntaviivat sisällytetään päivittäiseen liiketoimintaasi.

Me haluamme tarjota sinulle konkreettisia etuja

Tuottamamme lisäarvo voidaan havainnollistaa viidellä alla kuvatulla käsitteellä:

Taattu saatavuus

Ennusteet ovat yhä epävarmempia, koska markkinat muuttuvat jatkuvasti. Tästä myllerryksestä huolimatta voimme tarjota sinulle menetelmiä, jotka takaavat saatavuuden suhteessa haluttuun palvelutasoon.

Liiketoimintaprosessien automatisointi

Nykymaailmassa, kun tietoa on tarjolla koko ajan enemmän ja enemmän ja nopeat ja tarkat päätökset ovat tarpeen, tulee keskittyä niihin asioihin jotka vaativat huomiota. Me automatisoimme toimitusketjusi taustaprosessit kuten suunnittelun, ennusteiden teon ja tuotannonsuunnittelun, jotta sinä pystyt keskittymään analysointiin ja faktoihin perustuvaan päätöksentekoon. Lisäksi autamme vähentämään toimitusketjusi kustannuksia.

Tietoisuus

Toimitusketjun prosessit kattavat useita toimintoja organisaatiossa. Tästä syystä eri sidosryhmien on usein vaikea ymmärtää mitkä asiat vaikuttavat mihinkin, kun reagointi muutoksiin on tarpeen. Ensimmäinen askel ongelmanratkaisussa on se, että kaikki ovat ongelmasta tietoisia.

Autamme sinua hahmottamaan oikeat kysymykset ja asettamaan saman toimitusketjutavoitteen koko organisaatiolle. Visualisoinnin avulla sinä ja sidosryhmäsi ymmärrätte nykyiset, ja tulevat vaihtoehtoiset ratkaisut ongelmiin.

Trial without error

Toimitusketju koostuu useista osista, ja joskus on vaikea ymmärtää, mikä mihinkin vaikuttaa. Kyse saattaa olla toimitusketjun kokonaisnettokustannuksista, asiakkaiden ostokäyttäytymisestä, lisämyyntiä ajavista tekijöistä tai valikoimassa olevan tuotteen saatavuuden todellisista kustannuksista sen ominaispiirteisiin perustuen. Arvaamattomat tulevaisuudenskenaariot vaativat järkevää päätöksentekoa välttäen tarpeetonta riskinottoa. Me rakennamme sinulle malleja ja skenaarioita, jotta ymmärrät ja voit parantaa olemassa olevan toimitusketjusi suorituskykyä. Samalla autamme sinua visualisoimaan tulevaisuuden vaihtoehtoja vähentääksesi kokonaiskustannuksia, kasvattaaksesi myyntiä, ymmärtääksesi riskejä ja parantaaksesi marginaaleja. Tulet päätymään oikeaan päätökseen. Nopeasti.

Pitkäaikainen asiakassuhde ja tekninen integraatio

Toimitusketjun kehittäminen on haastavaa. Se vaatii edistynyttä teknistä toimintakykyä niin integroinnissa, analysoinnissa kuin optimoinnissakin. Toimittajana ymmärrämme, miten tärkeää on, että otamme täyden vastuun liiketoimintaprosessin, teknisen integroinnin ja käyttöönoton toimittamisesta sekä tukipalveluiden toimittamisesta käyttöönoton jälkeen. Emme ole sitoutuneita mihinkään määrättyyn IT-sovellukseen, joten voimme tarjota joustavia ratkaisuja toimitusketjun hallintaan. Tämä kaikki takaa, että toimitamme mitä lupaamme – niin käyttöönoton aikana kuin sen jälkeenkin. Lukuisat onnistuneet projektit osoittavat palveluidemme nopeuden, joustavuuden ja laadun. Asiakkaamme pitävät meitä pitkäaikaisina yhteistyökumppaneina toimitusketjun kehittämisessä, mikä parantaa heidän nykyisiä prosessi- ja IT- investointejaan. Palvelumme kattavat myös erilaisia toimitustapoja, aina liiketoimintaprosessien ulkoistamisesta perinteisiin implementointeihin. Tämän ansiosta sinäkin löydät varmasti itsellesi sopivan ratkaisun. Päämääränämme on tehdä sinusta referenssi-asiakas puolen vuoden sisällä hankkeen käynnistämisestä.

Haluatko tietää enemmän meidän tarjonnasta?

Ota yhteyttä Optilonin myyntipäällikköön Jens Stenquistiin
+46 709 379 285 tai jens.stenquist@optilon.se (ruotsi/englanti).

Optimizing Supply Chains

Optilonin tavoitteena on toimia riippumattomana parhaiden sovellusten ja ratkaisujen toimittajana logistiikkaoptimoinnin alalla. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan meistä lisää ja tietämään tarkemmin mitä teemme ja mikä tekee meistä markkinoilla ainutlaatuisen, katso alla oleva video ”Optilon – Optimizing Supply Chains”.

Jaa